Avagy egy sok autoimmun betegséggel élő lány mindennapjai

Cukorbetegség élhetőbben

Cukorbetegség élhetőbben

Magas fehérje tartalmú pizza alap

2019. május 08. - Gáspár Lívia

Szóval elég sokan megrohamoztatok istán a túró pizza receptje miatt, így gyorsan fel is töltöm nektek, hogy ne kelljen várnotok olyan sokat, mint mostanában szinte minden receptemre (utólag is bocsiiii, de vizsgákkal küzdök a jogi karon).

Szerintem marha egyszerű, sosem nézek receptet, mert valamiért nem tudom követni, így ez recept, meg hát persze a makróim korlátozása miatt "nehezebben" mozgok a kaja összeállításában.

 

 fullsizeoutput_d36.jpeg

 

Recept:

  • 200g zsírszrgény túró (lidl)
  • 56 g tojásfehérjelé (dobozosat használok)
  • 1 púpos ek bármilyen liszt (szafi péksütit használtam)
  • só, bors

Az egészet homogén állagúra dolgozzuk és egy kiolajozott sütőpapírra helyezzük és a mancsunkkal szépen pizza formájúra lapogatjuk. Nyilván ebből adódóan több kicsit is lehet csinálni, illetve egy nagyot, ahogy én is csináltam. 180fokon 20 percet sütöm, igazából én barnára sütöttem és utána kivettem megkentem paradicsomszósszal és pakoltam rá minden fincsit, majd visszaraktam 10percre. Éljen a magas fehérje tartalmú vacsiiii.

A bejegyzés trackback címe:

https://diabdiary.blog.hu/api/trackback/id/tr6314815130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása